Христич: Дуже добре, що є результат

иі

Христич: Дуже добре, що є результат

Дмитрий Христич. Фото — facebook.com/fhu.com.ua

Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич прокоментував перемогу над Нідерландами у другому турі чемпіонату світу-2024 у Дивізіоні IB (4:0).

“Дуже добре, що про нас так гарно думають. Але для того, щоб перемагати, треба працювати. Двозначний рахунок чи недвозначний — перемога є перемога. Дуже вдячний нашій всій команді, голкіперу, що це була також перемога “на нуль”.

“Проблеми з реалізацією? Ми граємо проти команди, яка не хоче пропускати, тому таке трапляється. У третьому періоді наші хлопці крутилися в їхній зоні, але не змогли закинути шайбу. Проте це дуже добре, що ми маємо сили у третьому періоді, хоча ще в першому чи другому деколи поступалися у швидкості. А взагалі, результат є, і це дуже добре”.

“Багато вилучень? Я не думаю, що було дуже багато — шість чи сім, може. Але не всі вилучення були продиктовані грою. Десь, можливо, лінощі, неправильно поставили тіло. Таке трапляється, потрібно над цим працювати, нагадувати хлопцям, щоб вони цього уникали”.

“Ми на кожну команду готуємося, як один крок до цілі. Звичайно, ми не будемо згадувати ту товариську гру, що була перед чемпіонатом світу. Команда теж має шість очок, і ми маємо пройти її, щоб здолати всіх”.

Збірна України, обігравши Нідерланди, здобула другу перемогу на турнірі. У стартовому поєдинку команда Дмитра Христича розгромила Естонію – 8:0.

Синьо-жовті посідають перше місце у Дивізіоні IB, випереджаючи Китай та Литву завдяки різниці забитих-пропущених. У третьому турі, 30 квітня, команда Христича зіграє зі збірною Китаю. Початок – о 12:30.

Турнір у дивізіоні IB проходить у Литві. Переможець турніру вийде до Дивізіону IA, команда, яка займе останнє місце, опуститься до Дивізіону IIA.

Джерело

Новини Полтави