Україна – Нідерланди пряма трансляція матчу чемпіонату світу з хокею Setanta

иі

Україна – Нідерланди пряма трансляція матчу чемпіонату світу з хокею Setanta

Фото — ФХУ

У неділю, 28 квітня, збірна України з хокею в матчі другого туру чемпіонату світу в Дивізіоні IB зіграє зі збірною Нідерландів. Матч Україна – Нідерланди відбудеться у Вільнюсі на арені Twinsbet Arena. Початок матчу Україна – Нідерланди о 19:30. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу другого туру групового етапу чемпіонату світу з хокею Україна – Нідерланди.

Де дивитися Україна – Нідерланди онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У неділю, 28 квітня, матч другого туру групового етапу чемпіонату світу з хокею Україна – Нідерланди пряму онлайн відеотрансляцію можна переглянути на платформі Setanta Sports. Матчі нашої команди будуть доступними для глядачів у вільному доступі на YouTube каналі Setanta Sports.

Сетанта – єдина платформа, де можна дивитися онлайн відеотрансляцію матчу другого туру групового етапу чемпіонату світу з хокею Україна – Нідерланди.

Україна у першому матчі турніру розгромила Естонію – 8:0. Нідерланди – поступилися Китаю (0:3). У збірної Нідерландів найдомашніший склад: лише один хокеїст із заявки збірної виступає за межами країни. Це захисник Віктор Нордеманн, який грає за німецький Ізерлон. Нідерланди минулого року також на чемпіонаті світу поступилися Україні – 2:14.

Джерело

Новини Полтави